Jennifer Lawrence zweert gezworen te blijven over baby: ik wil “hun privacy beschermen”

0
6

Jennifer Lawrence is geliefd om haar eerlijkheid, maar dat betekent niet dat fans van haar mogen verwachten dat ze een open boek is over haar aanstaande baby.

In een interview met Vanity Fair zei de zwangere actrice dat ze haar toekomstige kind buiten het gesprek wil houden.

“Als ik op een etentje was en iemand zei: ‘Oh mijn god, je verwacht een baby’, zou ik niet zijn van: ‘God, daar kan ik niet over praten. Ga bij me weg , jij psychopaat!'” zei ze. “Maar elk instinct in mijn lichaam wil hun privacy voor de rest van hun leven beschermen, zo veel als ik kan.”

Lawrence vervolgde: “Ik wil niet dat iemand zich welkom voelt in hun bestaan. En ik heb het gevoel dat dat begint met hen niet te betrekken bij dit deel van mijn werk.”

Lawrence merkte zelfs op dat ze “voor altijd” niet in het openbaar heeft gesproken en is ongerust over de verwachtingen die mensen van haar zullen hebben.

‘En om nu terug te komen, wanneer ik al deze nieuwe accessoires aan mijn leven heb toegevoegd die ik natuurlijk wil beschermen…’ zei ze, verwijzend naar haar babybuil. “Ik ben nerveus voor jou. Ik ben nerveus voor mij. Ik ben nerveus voor de lezers!”

Toch voegde Lawrence eraan toe dat ze dankbaar en opgewonden is om voor de eerste keer moeder te worden.

Afbeeldingsbron: Getty / ANGELA WEISS

Lees ook  Alicia Vikander en Michael Fassbender verwelkomen hun eerste kind samen
Article précédentMindy Kaling geeft werkende ouders een glimp van het ultieme baanvoordeel: haar kinderkamer op kantoor
Article suivantOlivia Rodrigo gaf een engelachtig optreden voor haar AMA-debuut en we huilen