Ik kan de concealer overslaan nu ik de nieuwe Summer Fridays-oogcrème heb

  • Summer Fridays heeft zojuist zijn Light Aura Vitamin C + Peptide Eye Cream uitgebracht.
  • Het product belooft het gebied onder de ogen op te fleuren en te dempen.
  • Een redacteur heeft de oogcrème op de proef gesteld en was dol op de resultaten.

Als iemand die dagelijks nieuwe schoonheidsproducten uitprobeert, zal het je misschien verbazen dat ik tot voor kort nog geen oogcrème had gevonden waar ik dol op was. Ik had het vrijwel opgegeven om “de ware” te vinden – in plaats daarvan mijn gezichtscrème te gebruiken – maar toen ik hoorde dat Summer Fridays uitkwam met een oogcrème, was mijn interesse zeker gewekt. Ik ben een grote fan van het Jet Lag Mask van het merk en de Lip Butter Balm is een product waar ik nooit zonder de deur uit ga. Toen een van mijn vriendinnen lyrisch was over hoe geweldig de nieuwe oogcrème was, wist ik dat ik het meteen moest proberen.

De nieuwe Summer Fridays Light Aura Vitamine C + Peptide Oogcrème (£ 40) bevat ingrediënten zoals vitamine C (om op te fleuren), allantoïne (om te kalmeren), vitamine E (om te hydrateren) en cafeïne (om te depuffen). Ik heb in het verleden oogcrèmes geprobeerd die beweren het gebied onder de ogen op te fleuren, maar alle formules die vitamine C als ingrediënt vermelden, hebben de neiging om me uit te breken rond de buitenste hoeken van mijn ogen en hoge punten van mijn wangen. Toch heb ik in het verleden zulke geweldige resultaten behaald met Summer Fridays-producten, dat ik besloot dat ik het nog steeds moest proberen.

De eerste keer dat ik dit product probeerde, moest ik even de tijd nemen om de prachtige verpakking te waarderen. Deze oogcrème zit in een klein bakje in de kleur van oranje sorbet, en net als de rest van de producten die ik van Summer Fridays heb geprobeerd, is de verpakking eenvoudig, strak en chic.

Het product is ongeparfumeerd (wat een pluspunt is voor mij, aangezien mijn ogen gevoelig zijn), en de textuur van de crème zelf is rijk en dik, maar blend mooi uit. Om aan te brengen, pakte ik een kleine hoeveelheid product van mijn ringvinger en depte het zachtjes langs mijn rechter orbitale bot. Het ging soepel en ik had geen problemen met het product dat tijdens het aanbrengen aan mijn huid trok. De formule absorbeerde snel en liet het gebied zeer gehydrateerd en glad achter.

Toen ik in de spiegel keek en mijn rechter onderoogzone vergeleek met de linker zonder enig product, merkte ik meteen het verschil. Het zag er oneindig veel helderder uit in vergelijking met het andere – het gloeide bijna. Zoals ik al eerder zei, heb ik een groot deel van de oogcrèmes geprobeerd, maar de resultaten van deze waren meer direct merkbaar.

Het product droeg de hele dag goed en ik had geen problemen met pilling of droogheid onder make-up. Het maakte zelfs een mooie primer: ik heb het nu twee keer gedragen onder concealer en het hield mijn onderooggebied gemakkelijk gehydrateerd en glad gedurende een periode van acht uur.

Tot nu toe heb ik geen acne-uitbarstingen opgemerkt door het gebruik van dit product, waar ik enthousiast over ben. En hoewel ik niet heb gemerkt dat het gebied rond mijn ogen steviger wordt en mijn rimpels onder de ogen er nog steeds zijn, hoop ik dat ik bij voortgezet, consistent gebruik nog meer verbetering zal zien.

Terwijl £ 40 aan de bovenkant van het prijsspectrum voor een oogcrème ligt, is dit product voor mij de uitgave waard. Het is een van de beste oogcrèmes die ik heb gebruikt – ik ben dol op de textuur en hoe snel het werkt om mijn onderooggebied onmiddellijk na het aanbrengen op te fleuren. Ik voel me zeker zelfverzekerd genoeg om het huis zonder concealer te verlaten wanneer ik dit product draag, wat het een winnaar maakt in mijn boek.

Beoordeling:


Afbeeldingsbron: fafaq Fotografie / Renee Rodriguez