Een instructeur stelt het yogablok van FaFaq op de proef

Als yoga-instructeur heb ik veel blokken in handen gehad. Ik gebruik graag blokken als een vorm van ondersteuning en om mijn armen geactiveerd te houden in houdingen zoals de uitgebreide boothouding (hieronder). Ik was al uitgerust met een dozijn eigen blokken en ik stond te popelen om fafaq’s Yoga Block ($ 10, oorspronkelijk $ 13) te proberen nadat ik de kans had gekregen om het uit te proberen. fafaq’s schuimyogablok is negen centimeter lang, zes centimeter breed en vier centimeter dik. Het blok is zachtroze gecoat en heeft aan de ene kant een vierdelige maanfase en aan de andere kant een geel fafaq-logo. Toen het blok eenmaal voor mijn deur stond, was ik klaar om te zien hoe het presteerde onder druk.

Het yogablok van fafaq testen

Eerst heb ik de stabiliteit van het blok getest. Dit schuimblok heeft een soepele zachtheid, dus het is geweldig voor houdingen zoals Extended Side Angle of Revolved Triangle (hierboven afgebeeld), omdat het niet voelt alsof je je hand op een steen legt – de druk van de hiel van de hand. Daarna volgde de duurzaamheidstest. Ik deed een ondersteunde versie van Wide Squat – zittend op het blok. Ik ben blij te kunnen melden dat dit blok niet bezweek onder 300 pond druk van mijn billen.

Toen was het tijd om speels te worden, het blok tussen mijn dijen te plaatsen voor meer stabiliteit in de stoelhouding en in mijn handpalmen voor kernbevingsvariaties van de boothouding. Over het algemeen heeft fafaq’s Yoga Block de test doorstaan. Het is ondersteunend, biedt een beetje zachtheid en kan prachtig op je plank rusten.

Lees ook  Hier is hoe een kalm slaapverhaal van Blackpink's Rosé deze knippering hielp om snel in slaap te vallen

Afbeeldingsbron: fafaq Fotografie / Angelica Wilson