Deze hack gebruikt een wimpercurler om een ​​gesneden vouw te maken – dus ik heb het geprobeerd

  • Eén Tiktok-hack heeft gebruikers die claimen om een ​​oogschaduwlook te maken met behulp van een wimpercurler als een gids.
  • De techniek is aangeprezen als een van de gemakkelijkste manieren om de look te creëren.
  • Een redacteur testte de hack vooruit.

Er is echt niets waar ik meer van hou dan het scrollen van het schoonheidssectie van Tiktok. De manier waarop mensen blijven innoveren en nieuwe technieken proberen om hun schoonheidsroutines efficiënter te maken, is iets dat ik bewonder. Tiktok is zo’n nietje geworden in mijn sociale media -dieet dat de app het eerste is geworden waar ik naartoe ga als ik op zoek ben naar manieren om mijn eigen schoonheidsspel op te voeren. Dus toen ik op zoek was naar de beste oogschaduwtips voor ogen met capuchon, raad eens waar ik mijn eerste stop maakte?

Tijdens mijn zoekopdracht kwam ik een gerelateerde video van Nikkie de Jager tegen die presenteerde wat een gemakkelijke manier zou zijn om een ​​oogschaduwopluiten te krijgen met behulp van een wimpercurler. De krul werd gebruikt als een gids voor waar te plaatsen de oogschaduw die wordt gebruikt, en hoewel ze de hack niet leuk vond, zijn gesneden kragen een van de vele oogschaduwtechnieken waarmee ik worstel, dus besloot ik het eens te proberen .

Ik heb voor het eerst mijn producten verzameld: The TooFaced Born This Way Sunset Striped Palette ($ 52), de MAC Cosmetics 219 Synthetic Brush ($ 28), de BH Cosmetics nummer vier mengborstel (degene die ik gebruikte, is stopgezet, maar de nummer drie borstel in het Brunch -borstel ($ 21) set is vergelijkbaar) en de NARS -wimpercurler ($ 20).

Net zoals De Jager deed, begon ik met het plaatsen van de hele Lash -krul op mijn bovenste Lash -deksel en vervolgens iets te openen om het gebied te onthullen waar ik de eerste laag oogschaduw zou plaatsen. In de Mac -borstel doopte ik het in de schaduw die cacaoblow in het oogschaduwpalet en tikte deze op mijn deksel.

Nadat ik de schaduw met succes op mijn deksel had gekregen, nam ik de wimpercruller en legde hem weer op mijn oog, dit keer gesloten. Met behulp van de Fluffier BH Cosmetics -borstel ging ik terug in dezelfde oogschaduw, dit keer in mijn vouw aanbrengen recht boven de bovenkant van de wimpercruller.

Toen ik de curler verwijderde, volgde de lijn die ik had geplaatst niet mijn natuurlijke vouw, maar was eigenlijk een redelijk fatsoenlijke schets, dus besloot ik het te mengen om te zien of ik de look nog kon redden.

Nadat ik een glanzende schaduw aan het deksel had gecombineerd en toegevoegd, kon ik heel gemakkelijk zien waarom De Jager geen fan was van deze techniek. Hoewel de schaduw dichter bij mijn wimperlijn er niet verschrikkelijk uitzag, volgde degene die het dichtst bij mijn vouw de natuurlijke vorm van mijn ooglid volgde, dus eindigde ik met wat in wezen slechts een diagonale lijn over mijn ooglid was.

Deze hack, hoewel het in theorie logisch was, lijkt er niet op dat het zal werken op kleinere of capuchon -ogen, die ik beide heb. De wimperkronkeld, die het meest essentiële onderdeel van het proces is, is geen universeel vleiende vorm die past Hun ogen gebruiken alleen deze hack alleen. Hoewel het een goede gids maakt, is dit waarschijnlijk geen experiment dat ik waarschijnlijk in de toekomst opnieuw zal bezoeken.

Afbeeldingsbron: Fafaq Photography / Ariel Baker

Lees ook  Ik kreeg "orale botox" voor mijn kaakspanning - en het werkte