Deze clip-in paardenstaart is mijn geheim voor het creëren van Ariana Grande-level kapsels deze vakantie

0
4

  • Haarextensies zijn een geweldige manier om lengte en dichtheid toe te voegen aan elk haartype.
  • De Hairdo 23″ Long Wave Pony is een verlenging die aan je paardenstaart wordt bevestigd om het een vollere, langere look te geven.
  • Onze redacteur testte het 23-inch paardenstaarthaarstuk voor de feestdagen om te zien hoe gemakkelijk het is om aan te brengen.

Van alle schoonheidscategorieën die er zijn, ben ik de minst ervaren in de haarafdeling. Ik weet mijn weg met een krultang en stijltang, maar dat is het dan ook. Ik ben niet iemand voor uitgebreide kapsels – ik beschouw het als een overwinning als het me lukt om iets met mijn haar te doen – maar rond de feestdagen verveel ik me een beetje met kenmerkende golven en verlang ik naar een gemakkelijke manier om dingen te veranderen (dat vereist veel vaardigheid omdat ik die niet heb). Mijn oplossing: de best verkochte Hairdo 23″ Long Wave Pony.

Voor de goede orde, ik ben ook niet super bekend met haarextensies, maar toen ik de Hairdo 23 “Long Wave Pony ($ 45) per post ontving, leek het zelfs voor mij gemakkelijk genoeg om aan te brengen. De paardenstaartverlenging hecht zich aan je natuurlijke pony en voegt lengte en volume toe voor een kapsel op Ariana Grande-niveau. Ik heb nog nooit professionele extensions laten zetten, maar ik heb erover nagedacht omdat mijn haar superfijn is en ik zou willen dat het dikker was. Poging om de Hairdo-paardenstaartbevestiging te plaatsen leek me een goede plek om te beginnen.

De eerste stap is om je haar naar achteren te trekken in een paardenstaart bovenaan je hoofd en het vast te zetten met een elastiek. Zoals je op de foto’s kunt zien, is mijn natuurlijke paardenstaart slechts ongeveer 2,5 cm rond en mijn haar komt alleen tot mijn schouders als het in deze stijl naar achteren wordt getrokken. De Hairdo 23 “Long Wave Pony ($ 45) heeft een driepuntige clip en een klein stukje klittenband waarmee de verlenging aan de basis van je paardenstaart kan worden vastgemaakt. Het heeft ook een apart stuk haar dat is ontworpen om rond de basis van je je pony om alle hardware te bedekken die is gebruikt om hem te bevestigen.

De paardenstaart zelf is gemaakt van 100 procent synthetisch haar dat hittebestendig is, wat betekent dat je hem naar behoefte kunt restylen met een krultang of stijltang. Het wordt geleverd in 18 haarkleuren – mijn match is “R6 Dark Chocolate”.

Het aansluiten van de Hairdo-paardenstaart op mijn haar was in het begin een beetje lastig, maar na een paar pogingen had ik het onder de knie. Nadat ik het stuk haar om de basis van de pony had gewikkeld, gebruikte ik vier haarspelden om ervoor te zorgen dat het bleef zitten. In totaal drie minuten had ik een lang, veerkrachtig kapsel dat eruitzag alsof ik een uur bezig was met creëren. De 23 centimeter extra haar gaf me meer volheid dan ik ooit had kunnen krijgen met alleen een krultang en ik voelde me een echte Disney-prinses.

Gezien hoe gemakkelijk het aan te brengen is en hoe natuurlijk het eruit ziet, heb ik zojuist mijn nieuwe vakantiekapsel gevonden. Als je ziet dat ik het dit jaar op al mijn Thanksgiving-, kerst- en oudejaarsfoto’s op Instagram draag. . . nee dat deed je niet.

Beoordeling:


Afbeeldingsbron: fafaq Fotografie / Jessica Harrington

Lees ook  Kan iedereen alsjeblieft ophouden My Big Chop "dapper" te noemen?
Article précédentPeng Shuai maakt haar eerste publieke optreden, maar velen maken zich nog steeds zorgen over haar welzijn
Article suivantMo Gilligan organiseert de Brit Awards 2022, samen met Maya Jama en Clara Amfo