Britney levert een State of the Spears Union in een openhartige nieuwe video: “Let’s Move Forward”

0
4

Afbeeldingsbron: Getty / Valerie Macon

Britney Spears spreekt vrijuit over het conservatorium dat haar persoonlijke en professionele leven meer dan tien jaar lang in beslag nam. Bijna een week nadat rechter Brenda J. Penny de publiekelijk verguisde juridische overeenkomst officieel had beëindigd, bracht Britney op 16 november een openhartige Instagram-video uit waarin ze vragen van fans beantwoordde over wat er nu in het verschiet ligt. De popster sprak over ambities die zowel verheven als prachtig eenvoudig waren: weer in staat zijn om haar financiën onder controle te krijgen, haar onafhankelijkheid terug te krijgen en kaarsen te gaan kopen wanneer ze wil.

“Het zijn de kleine dingen.”

“Ik zit al 13 jaar in het conservatorium. Dat is heel lang om in een situatie te verkeren waarin je niet wilt zijn,” zei Britney. “Dus, ik ben gewoon eerlijk dankbaar voor elke dag en dat ik de sleutels van mijn auto heb, en onafhankelijk kan zijn en me een vrouw kan voelen, een geldautomaat heb, voor het eerst contant geld kan zien, koop kaarsen. Het zijn de kleine dingen voor ons vrouwen, maar het maakt een enorm verschil, en daar ben ik dankbaar voor. Het is leuk. Het is echt leuk.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Hoewel ze geniet van haar hervonden vrijheid, zal Britney haar platform blijven gebruiken om licht te werpen op het conservatorschapssysteem, dat ze herhaaldelijk heeft beschreven als “demoraliserend”, en hoe het vaak wordt misbruikt. “Ik ben hier niet om een ​​slachtoffer te zijn”, zei ze. “Ik ben hier om een ​​pleitbezorger te zijn voor mensen met echte handicaps en echte ziekten. Ik ben een erg sterke vrouw, dus ik kan me alleen maar voorstellen wat het systeem met die mensen heeft gedaan. Hopelijk zal mijn verhaal een impact hebben en wat veranderingen in het corrupte systeem.”

Lees ook  Britney opgroeien: het popicoon zorgde ervoor dat ik me vrij voelde, zelfs toen ze zelf niet vrij was

Britney opgroeien: het popicoon zorgde ervoor dat ik me vrij voelde, zelfs toen ze zelf niet vrij was

In haar bijschrift noemde Britney interesse in een sit-down interview met Oprah, en zei dat ze van plan is de motivaties van haar familie tijdens het conservatorium bloot te leggen. (Britney riep met name haar “kerkgaande moeder”, Lynne Spears, wiens mate van betrokkenheid al lang verduisterd is, vooral in vergelijking met Britney’s vader en oude conservator, Jamie Spears.) “Ik ben gewend om de vrede voor het gezin te bewaren en mijn mond houden,” schreef Britney, “maar deze keer niet.”

Britney sloot haar video af met een bericht aan haar fans, het hart van de #FreeBritney-beweging. “Jullie rocken. Mijn stem was zo lang gedempt en bedreigd. Ik was niet in staat om iets te zeggen of iets te zeggen… Je gaf het bewustzijn,” zei ze. ‘Ik denk echt dat jullie op een bepaalde manier mijn leven hebben gered.’ Voordat ze een vastberaden vuistpomp aanbood, voegde Britney eraan toe: “Dat gezegd hebbende, laten we verder gaan.”

Article précédentDe onwerkelijke filmlocatie van The Princess Switch 3 geeft een grote koninklijke vakantiesfeer
Article suivantWie is Lola Young? Maak kennis met de Brit School Alum achter de kerstadvertentie van John Lewis