Benieuwd of Christine Quinn nog steeds bij The Oppenheim Group werkt? Dit is wat we hebben ontdekt

0
6

Afbeeldingsbron: Netflix

Oef, het drama is echt in seizoen vier van Selling Sunset. Niet alleen zijn de vrouwen niet blij met de terugkeer van Davina Potratz bij The Oppenheim Group, maar bijna iedereen staat op gespannen voet met Christine Quinn. Tijdens de finale van seizoen vier zien we Christine stormen na een verhitte confrontatie met Mary Fitzgerald en het is duidelijk dat ze het gehad heeft met The Oppenheim Group, vooral nadat Emma Hernan zich aanmeldt om fulltime te werken. Dus de grote vraag blijft nu: werkt Christine nog steeds voor The Oppenheim Group?

Ondanks alle drama werkt Christine tot op de dag van vandaag nog steeds voor de makelaardij. Ze staat momenteel vermeld als een makelaarspartner op hun website. Christine stopte ook de speculatie dat ze zou vertrekken in een reeks berichten op sociale media in oktober. “Ik ben het ZOOOOO moe om dit aan te pakken. Ik zit in elke afzonderlijke aflevering van seizoen 4 en 5 van Selling Sunset“, tweette Christine. “De meiden laten me opzettelijk buiten de foto’s. Ik heb echt werk te doen, behalve op mijn telefoon zitten en 24/7 bewijzen dat ik een tv-show aan het filmen ben. Jullie gaan me zien.”

Ik werd afgesneden en ik ben ZOOOOO moe om dit aan te pakken. Ik zit in elke afzonderlijke aflevering van seizoen 4 en 5 van de verkoop van zonsondergang. De meisjes laten me opzettelijk buiten de foto’s. Ik heb echt werk te doen, behalve op mijn telefoon zitten en 24/7 bewijzen dat ik een tv-show aan het filmen ben. Yall gaat me zien. pic.twitter.com/MYv17l4SEY

— Christine Quinn (@XtineQuinn) 22 oktober 2021

Terwijl ze reageerde op een fan op Twitter, verzekerde Christine hen dat ze dezelfde evenementen bijwoont als de rest van de cast, maar dat ze gewoon gefocust is op haar werk en terug naar huis gaat, naar haar familie. “Je hebt geen foto nodig om iets te bewijzen lol,” voegde ze eraan toe.

Lees ook  BRB, verliest het over de pruik van Timothée Chalamet in de teaser voor Netflix's Don't Look Up

Een releasedatum voor seizoen vijf van Selling Sunset is nog niet aangekondigd, maar we weten nu tenminste dat Christine zal terugkeren en dat ze nog steeds werkt voor The Oppenheim Group.

Article précédent57 Dankbaarheidsdagboekaanwijzingen die u zullen helpen elke dag het goede te vinden
Article suivantPeng Shuai maakt haar eerste publieke optreden, maar velen maken zich nog steeds zorgen over haar welzijn