Ashley Graham, zwanger van een tweeling, noemt “Bullsh * t” over de druk van de samenleving om terug te stuiteren

0
5

Ashley Graham staat op het punt ouder te worden van drie kinderen onder de twee jaar. Ja, u leest het goed. Ze zal de komende weken bevallen van een tweelingjongen, en met de tweede verjaardag van haar zoon Isaac die pas in januari nadert, zullen zij en haar echtgenoot Justin Ervin de zeldzame ervaring hebben van wat ze liefdevol het “Graham Ervin Home Daycare Center” noemt. .”

Het model – dat samenwerkt met een koop-nu-betaal-over-tijd-oplossing genaamd Affirm om nieuwe ouders te helpen hun financiën onder controle te houden – weet hoe het klinkt.

“Dat klinkt krankzinnig”, vertelde ze aan de fafaq. ‘Misschien word ik gek. Maar weet je wat? Ik ben klaar voor de uitdaging.’

In feite gedijt ze op ‘georganiseerde chaos’, heeft ‘systemen op hun plaats’ en was niet bang voor veelvouden: ‘In mijn familie komen tweelingen voor. Mijn grootvader is een tweeling en ik heb een heleboel neven en nichten.’

Het andere dat fans misschien aannemen dat ze nu een klopje heeft? Dat positieve lichaamsbeeld waar ze bekend om staat, vooral na haar eerste zwangerschap en postpartumervaring.

Was het maar zo makkelijk, gaf ze lachend toe.

“Met deze zwangerschap heb ik mezelf eigenlijk niet eens gewogen omdat ik het gewoon niet wil weten. En het is echt gunstig voor mij geweest omdat mijn gezondheid niet wordt bepaald door mijn gewicht.”

“Omdat onze lichamen altijd veranderen, zal het altijd dit trekken en trekken zijn van waar je bent met je lichaam,” zei ze. “Toen ik zwanger werd van Isaac, kreeg ik een klap in mijn gezicht met: ‘Oh, je zult echt moeten doen wat je predikt’ omdat mijn lichaam zo snel aan het veranderen was. En ik realiseerde me niet wat zwangerschap eigenlijk was gaan doen, tussen de striae en 55 pond aankomen. Dus nu, met deze zwangerschap, heb ik mezelf niet eens gewogen omdat ik het gewoon niet wil weten. En het is echt goed voor me geweest omdat mijn gezondheid ‘Niet bepaald door mijn gewicht. Ik weet dat ik goed voor mezelf en de jongens zorg, maar er is een constant gesprek dat ik met mezelf heb, zoals: ‘Je lichaam is een vat. Je lichaam is sterk.’ Daar is je lichaam voor gemaakt.’ En de bevestigingen gaan nooit weg.”

Lees ook  Lance Bass zet zijn tweeling in *NSYNC-rompertjes: "Ze verscheuren mijn hart"

Toch heeft ze de wijsheid van ervaring opgedaan na haar eerste zwangerschap. Zo noemt ze nu zelfverzekerd “bullsh*t” over de “bounce back”-cultuur – waarin de samenleving vrouwen dwingt om slechts enkele weken na de bevalling te lijken alsof ze nooit zwanger zijn geweest.

“Iedereen zei tegen me: ‘Oh, sinds je hebt besloten borstvoeding te geven, valt het gewicht gewoon van je af.’ En dat was zo’n BS-moment voor mij omdat het dat niet deed. En dat is gewoon het belangrijkste om te onthouden met dit hele idee van wat er gebeurt na de geboorte. De ’terugkaatsing’ is zo’n leugen en ik ben zo dankbaar dat Ik weet al wat er gaat gebeuren. Ik weet al hoe het zal gaan.”

Die kennis helpt haar ook om zich mentaal voor te bereiden op het extra werk dat een tweeling met zich meebrengt.

“De tweede keer zwanger zijn is spannend, maar je kijkt niet elke dag naar de apps om te zien welke vruchtmaat je baby heeft. En nu aan de andere kant wetend dat het in het begin veel zal zijn, en Ik ga mijn handen vol hebben, en er zal overal luier en poep zijn. En het is gewoon wat het is. Je gaat er één keer doorheen, je kunt het twee keer aan.”

Een belangrijk verschil in haar aanstaande postpartum-ervaring – afgezien van het dubbele van de baby’s – is dat ze niet geïsoleerd zal zijn. Slechts een paar weken nadat haar eerste kind was geboren, sloeg de pandemie toe.

Lees ook  Lance Bass zet zijn tweeling in *NSYNC-rompertjes: "Ze verscheuren mijn hart"

Kijk hoe Ashley Graham vreugdevol leert dat ze zwanger is van een tweelingjongen: “Are you Serious?!”

“De quarantaine sloeg toe en ik verhuisde naar Nebraska om bij mijn moeder te wonen en ik at elke dag kaneelbroodjes”, grapte ze. Maar ze was dankbaar voor de tijd thuis met haar baby toen haar werkverplichtingen werden stopgezet. “Ik heb het zwangerschapsverlof gekregen waar ik nooit om had kunnen vragen”, zei ze. “Deze keer moet ik mezelf vergeven dat ik niet in staat ben om acht maanden alleen in mijn tweeling te gieten. Maar dat is normaal. Dat is een normaal zwangerschapsverlof en de realiteit van veel moeders.”

En terwijl ze dit volgende hoofdstuk van haar leven nadert, is ze trots op de vooruitgang die is geboekt bij het bevallen van vrouwen, zelfs in de korte tijd tussen haar zwangerschappen.

“Er begint een gesprek te ontstaan ​​over vrouwen, wat ze doormaken bij de geboorte, en met hun lichaam en verlies en postpartum… alles daar tussenin. En het is jammer dat het zo lang heeft geduurd om het te normaliseren, maar Ik ben zo blij dat het gebeurt.”

Afbeeldingsbron: Getty / ANGELA WEISS

Article précédentRood (Taylor’s versie) is er, en dit zijn de grootste veranderingen
Article suivantElz the Witch op het Euro 2022-toernooi voor dames: “Het wordt een groot deel van de geschiedenis”